headlinenieuwtestdef
<- Klik op het logo voor onze HOMEPAGE met een overzicht van alle bestemmingen!

calamiteitenfonds

Autorondreis Zuid-Afrika

 

Een autorondreis is de ideale manier om Zuid-Afrika te leren kennen: de auto is het perfecte vervoersmiddel voor je rondreis door Zuid-Afrika! Je kunt je eigen tempo bepalen en stoppen waar en wanneer je maar wilt. Het is een fijne manier van reizen en geeft je veel vrijheid onderweg.

 

OutSight Travel werkt met flexibele bouwstenen waarmee je eenvoudig je eigen individuele autorondreis door Zuid-Afrika kunt samenstellen. Kies uit onze Fly-Drives als basis, vul deze aan met een of meer van de vele andere Zuid-Afrika bouwstenen en maak je eigen Zuid-Afrika autorondreis op maat!

 

Zuid-Afrika-autorondreis

 

 

Je kunt de huurauto meteen na aankomst op de luchthaven ophalen, of je haalt deze na een paar dagen op (als je in bv Kaapstad liever eerst een paar dagen zonder auto verblijft). De wegen in Zuid-Afrika zijn over het algemeen goed, het is meestal niet druk op de weg en de bewegwijzering is prima. In Zuid-Afrika wordt links gereden. Het is misschien even wennen, maar omdat de auto hiervoor is gebouwd, went dat snel. Je zult waarschijnlijk een paar keer de ruitenwissers aanzetten in plaats van de richtingaanwijzer, maar ach.

 

Bij onze fly-drive bouwstenen is standaard een huurauto categorie B (Ford Fiesta of gelijkwaardig) inbegrepen, zonder eigen risico, maar tegen een toeslag is het ook altijd mogelijk om voor een grotere auto te kiezen. We adviseren je graag over de mogelijkheden! Lees ook de uitgebreide informatie over onze autohuur Zuid-Afrika.

 

Omdat wij zelf ook erg houden van ‘vrijheid, blijheid’ bieden we je de mogelijkheid om Zuid-Afrika excursies bij te boeken, maar zijn onze excursies nooit verplicht! Kies er dus zelf voor of je je Zuid-Afrika autorondreis wilt aanvullen met een ‘Kooksafari’ in Kaapstad, een ponytrek door de bergen bij Lesotho of bijvoorbeeld een wijntour bij de Kaapse wijnlanden!

 

Hieronder vind je een overzicht van onze Fly-Drives Mexico. Gebruik deze bouwstenen als basis voor je autorondreis, en vul ze aan met een van de vele andere Zuid-Afrika bouwstenen!
Zuid-Afrika autorondreis

Zuid-Afrika Fly-Drive bouwstenen:

Zuid-Afrika autorondreis

Zuid-Afrika autorondreis Fly-Drive Hoogtepunten van het noorden

 

Zuid-Afrika autorondreis Fly-Drive De Tuinroute

 

Zuid-Afrika autorondreis Fly-Drive Klassiek Zuid-Afrika

 

 

Zuid-Afrika autorondreizen:

 

Zuid-Afrika autorondreis Baie Mooi Zuid-Afrika

 

Zuid-Afrika autorondreis Hoogtepunten van Noord en Zuid  Zuid-Afrika autorondreis Zuid-Afrika Compleet

 

Zuid-Afrika autorondreis Kaapstad, Westkaap en de Tuinroute

 Zuid-Afrika-autorondreis

Over OutSight

De enthousiaste reisspecialisten van OutSight Travel helpen je graag bij het samenstellen van je eigen autorondreis op maat naar Zuid-Afrika! Op ons kantoor in het centrum van Amsterdam werken we in een collegiaal, gezellig en informeel team van reisspecialisten, echte fervente reizigers. We spreken graag over onze eigen reiservaring en we weten de beste routes en leuke plekjes. Als een echte Zuid-Afrika specialist hebben we Zuid-Afrika natuurlijk zelf bezocht, zowel voor het werk als voor vakantie!

 

Zuid-Afrika-autorondreis

 Zuid-Afrika-autorondreis

 Waarom OutSight?

-geen vaste vertrekdata, waardoor je op elk moment kunt vertrekken
-geen verplichte excursies, terwijl je liever ter plaatse kijkt hoe je de dag invult
-met of zonder vlucht, geen probleem: als je liever zelf je vlucht regelt kun je bij ons het losse landarrangement boeken!
-flexibele routes, bijvoorbeeld een combinatie van binnenlandse vluchten, en per plaats een huurauto!

 

Interesse?

Stuur ons je vragen en reiswensen per mail, of bel tijdens kantooruren naar 020-6702656. We helpen je graag op weg naar Zuid-Afrika!

Mijn reis

Kies de bouwstenen »

Met onze bouwstenen stel je eenvoudig je eigen individuele reis op maat samen.
Bekijk de bouwstenen en maak je keuze met ‘Toevoegen aan Mijn Reis’. Voeg eventueel excursies toe! Je selectie komt dan in Mijn Reis terecht. Hier kun je alles rustig bekijken en aanpassen.
Als je hiermee klaar bent kun je jouw reis (geheel vrijblijvend) aanvragen!

Volgende stap: controleer of wijzig je reisplan en voeg eventuele vragen, wensen, voorkeuren en opmerkingen toe.

Volgende »

Over prijzen en boeken »

Als je Mijn Reis, met je eventuele opmerkingen of aanvullende wensen, naar ons hebt verstuurd nemen we zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 3 werkdagen, contact met je op om je reiswensen af te stemmen. Geef ons ook vooral input over je wensen!
We zullen dan van de geselecteerde bouwstenen een logische reis maken door er transfers, vervoersonderdelen en eventuele hotelovernachtingen tussen te zetten.

Complete rondreizen »

Teveel keuze? Moeilijk kiezen uit al onze losse bouwstenen? Maak het jezelf makkelijk en ga naar de door ons samengestelde rondreizen!

Outsight
Vragen? Bel: 020-6702656