headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

De olifanten van Addo National Park

Addo Elephant National Park

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika Rondreis Hoogtepunten

In het Addo Elephant National Park kun je kennismaken met deze imposante viervoeters. In het park leeft een beschermde kudde van ongeveer 300 olifanten!


Dag 1: aankomst Addo National Park
Dag 2: vrije dag in of nabij Addo Elephant National Park
Dag 3: einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 69,- p.p. middenklasse
Prijs vanaf € 195,- p.p. Rest Camp in het park

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt of 2 overnachtingen in Addo Rest Camp inclusief Conservation Fee maar exclusief maaltijden

 

Niet inbegrepen: vervoer, fooien, overige maaltijden, evt. entreegelden en excursies

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: ZAJ206

 

Suggestie: deze bouwsteen kun je invoegen in de autorondreis Klassiek zuidelijk Afrika naast een bezoek aan het nabijgelegen Port Elizabeth, of  in plaats hiervan. Je kunt natuurlijk ook 1 nacht in Addo National Park verblijven, geef dit dan a.u.b. door bij je aanvraag bij de ‘opmerkingen’, we passen je reisvoorstel graag op maat voor je aan! In je reisvoorstel zullen we dan 1  of 2 extra dagen autohuur opnemen.

 

Klik hier voor de prijzen voor losse dagen autohuur.

 

Zuid-Afrika-Addo-Rosedale, tuinTijdens deze bouwsteen verblijf je in een prima, sfeervolle middenklasse accommodatie op een farm net buiten het Park, inclusief ontbijt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een een bijzondere cottage in het Rest Camp in het Park, je verblijf is dan exclusief maaltijden, maar inclusief de Conservation Fee voor het park (248 Rand per persoon per nacht).

 

Lees hier meer informatie over onze mogelijkheden in- en bij het Addo National Park, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Zuid-Afrika.

 

 

Dag 1: aankomst Addo National Park
Vandaag kom je aan in Addo Elephant National Park, waarschijnlijk vanuit Port Elizabeth waar je de auto hebt opgehaald op het vliegveld. Het is ongeveer 80 kilometer rijden vanaf Port Elizabeth. Afhankelijk van je aankomsttijd, kun je nog een gamedrive maken door het park. Je overnacht in- of vlakbij dit park.

 

Dag 2: vrije dag in Addo Elephant National Park
In het Addo Elephant Park kun je kennismaken met deze imposante viervoeters. In het park leeft een beschermde kudde van ongeveer 300 olifanten! De olifanten kunnen overleven door de aanwezigheid van de ‘Pink Flowered Spekboom (Portulacaria Afra), een plant die wel drie meter hoog kan worden en een overheerlijk olifantenmaal is.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Na het ontbijt is deze bouwsteen ten einde. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de bouwsteen Klassiek zuidelijk Afrika, waarbij je van Port Elizabeth via de Tuinroute naar Kaapstad reist.

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider