headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Kaapstad & de Kaap

Kaapstad

3 dagen, 2 nachten

Prijs vanaf Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika bouwsteen Kaapstad

Deze Zuid-Afrika bouwsteen Kaapstad & De Kaap brengt je naar Kaapstad, zonder twijfel een van de mooiste steden van zuidelijk Afrika, en haar boeiende omgeving! !

 

Niet alleen in Kaapstad zelf, maar ook in de omgeving is heel veel te doen. We raden je dan ook aan minstens een of twee dagen per eigen huurauto erop uit te trekken om de Kaap te verkennen. Neem een duik in het (koude!) water bij de stranden van Clifton of Camps Bay, maak kennis met de pinguins van Boulders Beach en bezoek Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse continent. Ook een bezoek aan de Kirstenbosch botanische tuinen kunnen we zeker aanraden!


Dag 1: aankomst in Kaapstad, eventuele verkenning van de Kaap per eigen huurauto
Dag 2: verkenning van de Kaap per eigen huurauto
Dag 3:
 inleveren van de huurauto, einde van deze bouwsteen

Prijs vanaf € 115,- p.p. middenklasse
Prijs vanaf € 125,- p.p. B&B/guesthouse

Inbegrepen: 2 hotelovernachtingen in Kaapstad inclusief ontbijt, 2 dagen autohuur categorie B (Opel Corsa Essentia of gelijkwaardig) Super Cover / geen eigen risico, 14% tax, een ‘2e chauffeur’, onbeperkt aantal kilometers en WA verzekering, praktische reisinformatie met tips voor onderweg.

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden, lokale belastingen en brandstof voor de autohuur

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: ZAJ210

 

Tijdens je verblijf in Kaapstad verblijf je in een prima hotel in de levendige wijk CBD. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een B&B/Guesthouse, dit is een kleinschalige accommodatie met een huiselijke sfeer in de wijk Green Point.

 

Lees hier meer informatie over onze hotels in Kaapstad, en eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Zuid-Afrika.

 

Onze landenspecialisten adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden qua locatie, comfort, prijs en sfeer!

Kaapstad: kooksafari Bo Kaap

Prijs € 48,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika excursie, Bo Kaap, kooksafari

Er is geen betere manier om de lokale kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je in Zuid-Afrika zelf bent! Tijdens deze excursie van een halve dag leer je onder het toeziend oog van een kok samen met de anderen uit je internationale groep verschillende gerechten te maken. (meer…)

Kaapstad: culturele township excursie

Prijs € 41,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika excursie, township,

Deze excursie laat  je kennismaken met een heel ander gezicht van Kaapstad, namelijk het leven in een van de omliggende townships (sloppenwijken). Ontmoet de mensen in hun eigen huis, ontdek de historie en leer het dagelijks leven in de sloppenwijken kennen met een lokale gids. (meer…)

Kaapstad: per boot naar Robbeneiland

Prijs € 36,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
familie reis

Je vertrekt vanaf de Nelson Mandela Gateway met de ferry naar Robbeneiland. Deze tocht duurt ongeveer een uur en het kan zelfs zijn dat je onderweg een of meerdere walvissen spot! (meer…)

Fietstour Masiphumelele (Fairtrade excursie)

Prijs € 66,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika, excursie, fietstour

Bezoek de toegankelijke township Masiphumelele op het Kaapse schiereiland! Je fiets op Nederlandse fietsen, een milieuvriendelijk en betaalbaar alternatief voor het dagelijkse woon- en werkverkeer in de armere buitenwijken. (meer…)

Kaapse Wijnlanden – wijntour per trein & fiets

Prijs € 46,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika excursie, wijnproeverij

Ontdek de beroemde wijngebieden per fiets! Deze excursie begint in een café op Long Street in het centrum van Kaapstad. Hier maak je kennis met de gids en daarna maak je een korte wandeling naar het treinstation, en stap je op de trein naar Stellenbosch. 

(meer…)

Dag 1: aankomst in Kaapstad
Afhankelijk van waar je vandaan komt en hoe laat je dus aankomt in Kaapstad (of misschien ben je er al!) kan je vandaag al wat van de Kaap regio gaan ontdekken, want er valt veel te doen en te zien! Je zou bijvoorbeeld naar Bloubergstrand kunnen rijden, circa 25 kilometer ten noorden van Kaapstad. Hier heb je een prachtig uitzicht op Kaapstad en de Tafelberg.

 

Dag 2: verkenning van de Kaap per eigen huurauto
Vandaag trek je erop uit om de omgeving van Kaapstad te verkennen. Je kunt vanuit Kaapstad bijvoorbeeld via de stranden van Clifton en Camps Bay naar Houtbaai rijden. Vanaf hier rijd je zuidwaarts naar Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van het Afrikaanse continent. Hier kun je een wandeling maken met prachtige uitzichten Vergeet niet ook Boulders Beach te bezoek, vlakbij Simon’s Town, waar je de Afrikaanse pinguin kunt vinden. Natuurlijk kun je ook een bezoek brengen aan Groot Constantia, het oudste wijnlandgoed van Zuid-Afrika. Hier kun je ook lekker eten en natuurlijk de wijnen proeven!

 

Dag 3: begin van de reis, einde van deze bouwsteen
Vandaag eindigt deze bouwsteen. Als je meer tijd wilt doorbrengen in deze omgeving, kunnen we nachten voor je bijboeken, maar misschien heb je hele andere plannen of is deze reis ten einde. Je kunt de auto in centrum van Kaapstad of op het vliegveld van Kaapstad inleveren.

Toevoegen aan Mijn Reis 
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider