headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Op safari in het Kruger Park: restcamps

Kruger National Park

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 185 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika-bouwsteen, Krugerpark,

Bij deze bouwsteen verblijf je 2 nachten middenin het Kruger Park! We hebben 2 verschillende restcamps voor je uitgekozen, zodat je overdag rijdend in je eigen huurauto, al gamedrivend van het ene restcamp naar het andere kunt rijden.


Dag 1: aankomst in het restcamp, overnachting
Dag 2: met je eigen huurauto dwars door het park naar het volgende restcamp,  overnachting
Dag 3: einde bouwsteen

Prijs € 185 vanaf,- p.p.

Inbegrepen: 2 overnachtingen op basis van logies in het restcamp en 2 x conservationfee Krugerpark
Niet inbegrepen: vervoer, maaltijden en persoonlijke uitgaven

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Periode: gehele jaar

 

Reiscode: ZAW300

 

Vervoer: We bieden deze bouwsteen aan exclusief vervoer, omdat er vele verschillende manieren zijn om naar het Kruger Park te reizen! De meeste reiziger komen per eigen huurauto naar het park, als onderdeel van een langere fly-drive door Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika-Kruger, Lower SabieDe eerste nacht verblijf je in een rondawel in het Olifants Restcamp, de tweede nacht verblijf je in een bungalow in het Lower Sabie Restcamp. Beide restcamps liggen in het Kruger Park.

 

Lees hier meer informatie over de restcamps in het Kruger Park, en lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Zuid-Afrika.

 

 

Kruger: gamedrive door het park

Prijs € 27,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika excursie, Kruger gamedrive

Er is geen beter manier om het Kruger Park te verkennen dan tijdens een gamedrive! Je kunt deze vroeg in de ochtend maken of juist aan het einde van de middag. (meer…)

Dag 1: aankomst in het restcamp, overnachting
Vandaag kom je aan in het restcamp in het Kruger Park. Afhankelijk van waar je vandaan komt, kun je vandaag waarschijnlijk al op safari per eigen huurauto in het park. Je kunt bij de ingang een goede kaart kopen van het park, zodat je zelf je route kunt uitstippelen. Vergeet niet ook een aantal waterholes (drinkplaatsen) in je route op te nemen, hier is de kans dat je wild ziet het grootst. Zorg wel dat je op tijd bij het restcamp terug komt, want aan het begin van de avond (bij zonsondergang) gaat de poort dicht en dan kun je er niet meer in! In het camp vind je een restaurant, maar ook een winkel zodat je eten kunt kopen en zelf je maaltijd bereiden als je dat wilt. Een echte Suid-Afrikaanse braai is natuurlijk altijd lekker!

 

Dag 2: met je eigen huurauto dwars door het park naar het volgende restcamp,  overnachting
We raden je aan om vroeg op te staan, want vooral in de vroege ochtend zijn de dieren actief en dus het beste te bewonderen. In aanvulling op je safari per huurauto, kun je ook een gamedrive of wandelsafari met een ranger boeken in het restcamp. Je vertrekt dan heel vroeg uit het camp, meestal nog voor de zonsopkomst. Vandaag rijd je met je eigen huurauto dwars door het Kruger Park naar het volgende restcamp, in het zuiden van het Kruger Park.

 

Dag 3: einde van deze bouwsteen
Vandaag eindigt deze bouwsteen, natuurlijk kun je ’s morgen nog een gamedrive maken, op zoek naar die ene perfecte foto. Als je nog wat langer wilt genieten van deze omgeving  kun je altijd nog een nacht toevoegen aan je reis. Laat het ons weten en we passen je reis op maat aan!  De meeste reizigers rijden het park uit via de zuidelijke Gate en vervolgen hun reis met een bezoek aan Swaziland. Interesse? Neem ook een kijkje bij onze bouwsteen Hoogtepunten van het Noorden.

 

Prijs € 185 vanaf,- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider