headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Op zoek naar olifanten in Chobe National Park

Vic Falls – Chobe National Park – Vic Falls

3 dagen, 2 nachten

Prijs € 345 (vanaf),- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Zuid-Afrika-Botswana, Chobe

Vanuit Victoria Falls kan je het Chobe Nationaal Park in Botswana bezoeken. Hier vind je de grootste olifantenpopulatie van alle Afrikaanse parken; er leven hier ongeveer 35.000 olifanten! Op de Chobe River kun je een bootcruise maken en heb je prachtig zicht op de grote kuddes olifanten, buffels en ander wild die naar de oever komen om hun dorst te lessen. Een prachtig plaatje, met de ondergaande zon op de achtergrond! Je kunt ook gamedrives maken langs de rivier om nog meer wild te spotten.


Dag 1: transfer van het vliegveld of hotel in Vic Falls naar het Chobe National Park
Dag 2: vrije dag in het Chobe National Park
Dag 3: transfer naar het vliegveld of hotel in Vic Falls, einde bouwsteen

Prijs € 345 (vanaf),- p.p.

Inbegrepen: transfer van vliegveld of hotel in Vic Falls naar het Chobe National Park en vice versa (circa 1,5 uur), 2 overnachtingen inclusief ontbijt in Chobe Safari Lodge (of gelijkwaardig).

 

Niet inbegrepen: overige maaltijden, entreegelden, fooien en excursies.

 

NB: de genoemde prijs is een vanaf-prijs. Afhankelijk van het seizoen kan er een toeslag van toepassing zijn, waardoor de prijs van deze bouwsteen hoger wordt. Als je deze bouwsteen bij ons aanvraagt, krijg je de juiste prijs voor jouw reisperiode.

 

Reiscode: ZAP930

 

 

Botswana-Chobe Safari Lodge, rondavelTijdens deze bouwsteen verblijf je in de prachtige Chobe Safari Lodge aan de rand van het Chobe National Park in Botswana.

 

Lees hier meer over je accommodatie in Chobe, je wordt dan doorgelinkt naar onze Namibie & Botswana-website. Lees eventueel ook de algemene informatie over onze hotels in Namibië & Botswana en/of onze hotels in Zuid-Afrika!

Dag 1: transfer van het vliegveld of hotel bij de Vic Falls naar het Chobe National Park
Vanaf het vliegveld of je hotel bij de Vic Falls word je naar het Chobe National Park gebracht. De rit duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens deze bouwsteen verblijf je in een comfortabele lodge (met zwembad) aan de oevers van de Chobe rivier, de activiteiten kan je zelf ter plaatse naar wens bijboeken. Als je vandaag op tijd bent aangekomen, kan je misschien al wat avontuurlijks gaan ondernemen.

 

Dag 2: vrije dag in het Chobe National Park
Het Chobe National Park in Botswana heeft met haar circa 35.000 olifanten de grootste olifantenpopulatie van alle Afrikaanse parken. Tijdens een bootcruise over de Chobe River heb je een prachtig uitzicht op de oever van de rivier, waar ‘s avonds grote kuddes olifanten, buffels en ander wild naar de oever komen om hun dorst te lessen. Een prachtig plaatje, met de ondergaande zon op de achtergrond! Ook kan je gamedrives maken langs de rivier, vooral in de droge tijd is hier veel kans op het spotten van wild.

 

Dag 3: transfer naar het vliegveld of je hotel bij de Vic Falls, einde bouwsteen
Vandaag word je naar het vliegveld of je hotel bij de Vic Falls gebracht en eindigt deze bouwsteen. Je kunt hierna bijvoorbeeld naar Johannesburg vliegen, voor het vervolg van je reis door Zuid-Afrika. Koes bijvoorbeeld voor onze bouwsteen de Hoogtepunten van het Noorden  waarbij je kennismaakt met de mooiste wildparken van Zuid-Afrika.

Prijs € 345 (vanaf),- p.p. Toevoegen aan Mijn Reis   Geselecteerd
Moeilijk kiezen? Kies voor een van onze rondreizen → Bekijk alle 7 rondreizen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider