headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Excursies Zuid-Afrika

Hier vind je onze Zuid-Afrika excursies, deze losse excursies zijn naar keuze vooraf in te passen in je rondreis. Bij elke bouwsteen en bij elke rondreis staat in het tabje ‘excursies’ vermeld welke excursies van toepassing zijn. Hieronder een overzicht van al onze excursies in Zuid-Afrika:

 

Vroegboekkorting OutSight Travel


12 excursies

Zuid-Afrika excursie, Soweto,

Johannesburg: Soweto Experience (Fairtrade excursie)

€ 85,- p.p.

Deze (deels op de fiets!) uitgevoerde  Fairtrade Soweto Experience is een gemeenschapsinitiatief, het is Black Economic Empowered (BEE) en wordt uitgevoerd door lokale gidsen. Absoluut een unieke manier om Soweto op een meer persoonlijke manier te leren kennen!

lees verder »
Zuid-Afrika excursie, Bo Kaap, kooksafari

Kaapstad: kooksafari Bo Kaap

€ 52,- p.p.

Er is geen betere manier om de lokale kookkunst onder de knie te krijgen dan wanneer je in Zuid-Afrika zelf bent! Tijdens deze excursie van een halve dag leer je onder het toeziend oog van een kok samen met de anderen uit je internationale groep verschillende gerechten te maken.

lees verder »
Zuid-Afrika excursie, township,

Kaapstad: culturele township excursie

€ 38,- p.p.

Deze excursie laat  je kennismaken met een heel ander gezicht van Kaapstad, namelijk het leven in een van de omliggende townships (sloppenwijken). Ontmoet de mensen in hun eigen huis, ontdek de historie en leer het dagelijks leven in de sloppenwijken kennen met een lokale gids.

lees verder »
familie reis

Kaapstad: per boot naar Robbeneiland

€ 44,- p.p.

Je vertrekt vanaf de Nelson Mandela Gateway met de ferry naar Robbeneiland. Deze tocht duurt ongeveer een uur en het kan zelfs zijn dat je onderweg een of meerdere walvissen spot!

lees verder »
Zuid-Afrika, excursie, fietstour

Fietstour Masiphumelele (Fairtrade excursie)

€ 69,- p.p.

Bezoek de toegankelijke township Masiphumelele op het Kaapse schiereiland! Je fiets op Nederlandse fietsen, een milieuvriendelijk en betaalbaar alternatief voor het dagelijkse woon- en werkverkeer in de armere buitenwijken.

lees verder »
Zuid-Afrika excursie, wijnproeverij

Kaapse Wijnlanden – wijntour per trein & fiets

€ 53,- p.p.

Ontdek de beroemde wijngebieden per fiets! Deze excursie begint in een café op Long Street in het centrum van Kaapstad. Hier maak je kennis met de gids en daarna maak je een korte wandeling naar het treinstation, en stap je op de trein naar Stellenbosch. 

lees verder »
Zuid-Afrika, excursie, Hermanus walvistour

Hermanus: walvistour (Fairtrade excursie)

€ 95,- p.p.

Deze excursie (met ‘Fairtrade’ kenmerk) start in de haven van Kleinbaai, circa 20 minuten rijden vanaf Hermanus. Je vaart per boot naar Pearl Beach, het gebied waar de hoogste concentratie Southern Right Whales te vinden is.

lees verder »
Zuid-Afrika excursie, Kruger gamedrive

Kruger: gamedrive door het park

€ 27,- p.p.

Er is geen beter manier om het Kruger Park te verkennen dan tijdens een gamedrive! Je kunt deze vroeg in de ochtend maken of juist aan het einde van de middag.

lees verder »
Zuid-Afrika-excursie Sani Pass

De Drakensbergen: 4×4 excursie Sani Pass

€ 110,- p.p.

Een 4×4 jeep brengt je tijdens deze excursie, over het oorspronkelijke ruiterpad, naar hogere sferen: de slingerende weg naar de indrukwekkende Sani Pass klimt tot 2.873 meter hoogte. Hier ben je in het Koninkrijk Lesotho; het dak van Afrika!

lees verder »
Zuid-Afrika-excursie Lesotho, ponytrek

Lesotho: ponytrek door de bergen

€ 51,- p.p.

Een avontuurlijke dagexcursie per pony, onder begeleiding van een lokale gids. Je rijdt op een pony door diepe ravijnen & valleien naar de Botsoela watervallen. Hier laat je het paardje achter en daal je af naar de voet van de waterval, waar je kunt gaan zwemmen.

lees verder »
Zuid-Afrika excursie, St. Lucia bootcruise

St. Lucia: bootcruise op het meer

€ 19,- p.p.

Maak een mooie boottocht op het meer van St. Lucia. Tijdens deze boottocht vaar je langs de mangrovebossen om krokodillen en nijlpaarden te spotten. Ook vliegt de beroemde visarend hier, als je eenmaal zijn ‘stem’ gehoord hebt, zal je deze niet snel meer vergeten!

lees verder »
Zuid-Afrika-excursie HluHluwe gamedrive

Hluhluwe: gamedrive door het park

€ 54,- p.p.

De beste manier om het Hluhluwe wildreservaat te leren kennen is onder begeleiding van een ervaren ranger. Per 4×4 jeep ga je op zoek naar de ‘Big Five’, maar ook al het andere wild dat vliegt, kruipt of loopt zal je niet ontgaan.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider