headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

Anderen over ons

 Anderen over ons

Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

 

OutSight Travel beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk van betrouwbare lokale agenten. Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers, en vooral het resultaat van de reiservaringen van jullie eigen mensen.

Als vaste klant van Outsight, woonachtig in Noorwegen, is het een ideale manier om een reis te boeken en ben zeer tevreden over de snelle reacties op mijn boekingen en aanpassingen, tevens een goede samenwerking op zelf geboekte vliegreizen en/of bouwstenen. Vooral de openheid van Outsight over evt problemen tijdens bijvoorbeeld boekingen bij de locale agenten of tijdens moeilijke situaties in de desbetreffende landen gaf mij als klant een goed vertrouwen.

— Ingrid Heijblom en Per Spilling, Noorwegen - feb. 2019

Goede herinneringen ook aan de bijzonder hartelijke ontvangsten, vooral bij de B&B accommodaties waar je heel persoonlijk wordt ontvangen


Een goede reis gehad, met veel mooie indrukken en fijne herinneringen aan mensen die we ontmoet hebben. Goede herinneringen ook aan de bijzonder hartelijke ontvangsten, vooral bij de B&B accommodaties waar je heel persoonlijk wordt ontvangen. Met dank aan jullie goede zorgen en de prachtige brochure die we ter plekke kregen overhandigd.

— Angelique Houtzager & Hans Gijezen, Budel - Zuid-Afrika

Een mooie reis, alles was uitstekend geregeld, locaties waren prima, alle beheerders van de B&B’s waren erg aardig en het land was boeiend. We hebben echt genoten.

 

De reis was geweldig. En daar willen wij jou (jullie) een uitgebreid compliment voor geven. De door jullie meegestuurde routebeschrijving (hoe beknopt die af en toe ook was) was uitstekend. We hebben (bijna) alles in één keer kunnen vinden. Een enkele keer konden we niet meteen de goede weg vinden maar uiteindelijk is dat ook goed gekomen.

 

We hadden een navigatiesysteem gehuurd maar die hebben we maar 1 of 2 keer nodig gehad. Met behulp van jullie routebeschrijving en de door ons meegenomen wegenkaart is het eigenlijk allemaal heel gemakkelijk te vinden.
De locaties waren ook prima. Een enkele locatie vonden wij persoonlijk wat minder, bv. de Pile Inn in Underberg. Dat was een B&B waar je bij iemand in huis verbleef. Op zich niets mis mee. De vrouw van het bedrijf was erg aardig maar het was een beetje oubollig Engels ingericht. En uitgerekend daar verbleven we 2 dagen. Veel gelegenheden waren gesloten en het dorp was niet zo geweldig. Je zit er tegen de Drakensbergen aan je kon er naar de Sani Pas gaan maar niet met je eigen auto. Dat moest je echt met een 4×4 wagen doen. En het was er ontzettend koud (maar daar kunnen jullie natuurlijk ook niets aan doen). De omgeving was wel mooi. Maar zoals ik al schreef, dit is onze persoonlijke mening.
Van daaruit moesten we ruim 500 kilometer verder rijden naar Stutterheim. Een lange maar mooie tocht. Je komt er echter laat aan en we verbleven daar één nacht. De volgende ochtend moesten we op tijd weer aanrijden. Daar hadden we beter een dag langer kunnen blijven.
Maar al met al, een mooie reis, alles was uitstekend geregeld, locaties waren prima, alle beheerders van de b&b’s waren erg aardig en het land was boeiend. We hebben echt genoten.

 

Dank je wel voor de goede zorgen.

 

We hopen zeker nogmaals via jullie op reis te kunnen gaan.

— Marcel en Kees, Riethoven - Zuid-Afrika

Hoi Joanne, wij zijn weer terug! Wat had je alles perfect geregeld!

 

Hoi Joanne,

Wij zijn weer terug! Nog niet uitgerust (wat word je moe van zo’n vakantie!!;) maar wel erg voldaan. Wat had je alles perfect geregeld. Het klopte allemaal, de onderkomens waren echt perfect. Niet te luxe, niet te simpel, helemaal fijn!

Ervaringen waar je misschien wat aan hebt:

– Brenwin: fantastisch! Aardige mensen, prima ligging, mooie kamer.

– Jammer dat de fietstour niet doorging. Er was de dag ervoor ook al een staking of zo geweest, protest over straat op het schiereiland, waardoor we in de meute vastzaten wel 2,5 uur voor we 15 km. verder waren. Wel een ervaring, maar niet zo leuk.Tja, als je de omstandigheden ziet waarin de meeste mensen leven, begrijp je hun opstand ook wel… en de lonen, laten we het daar maar niet over hebben.

– Hermanus prima onderkomen, mij wat te kil en te modern, beetje duurdoenerig in een privehuis. Niks op aan te merken, maar ik vond het persoonlijk geen toppertje. We dachten ook dat we over zee aan het strand zouden uitkijken in de Mountain en sunset room, nou, dat is wat hoog van de toren geblazen voor de kamer.

– Walvistour prachtig!

– Knysna enig

– Organic farm in Addo fantastisch!

-Bonamanzi Lalapanzi Camp, hartstikke leuk!

– Hazyview Hamilton Parks: echt engels, wat beeldschoon. Helemaal leuk

– Manyeleti Bushcamp: ja, daar krijg je ons voor! Dat is wat we eigenlijk nog het leukste vinden. Moet hier en daar wat opgeknapt worden, er waren “tenten” bij waarvan het dak er nogal bij hing, maar zo leuk! We waren de enige gasten, dus kregen privébediening en privésafaris. Geweldig ! Ook veel avontuur beleefd, ben blij dat we weer levend en ongeschonden alles overleefd hebben. Maar daar zal ik je niet mee vervelen.

– O ja, nog even ter afsluiting: de Gardenroute viel ons erg tegen. Dat kwam ws. omdat het super droog is geweest. Het was echt zo droog, wat ze lang niet gehad hadden. Koeien dood langs de weg, uitgedroogd enzo. Alle rivieren droog, drinkpoelen droog.Vreselijk! Maar ook niet veel in bloei dus. Wij vroegen ons af in onze naiviteit waarom dit in hemelsnaam Gardenroute heette. Er was geen bloem te zien!  Maar zo zie je, niet alles is maakbaar .

We hadden het dus geweldig, veel dank voor je goede service en voor deze geweldige vakantie!

— Heleen en Corine, Muiderberg - Zuid-Afrika

We zijn onder de indruk geraakt van het imponerende en afwisselende landschap.


Wij hebben een buitengewoon mooie en indrukwekkende reis door Zuid Afrika gehad. We hebben veel en prachtig wild gezien, we zijn onder de indruk geraakt van het imponerende en afwisselende landschap, we hebben heerlijk gegeten en fantastische wijnen geproefd en zijn bovenal verwend door de warme, gastvrije, vrolijk en vriendelijke mensen van het land. Kortom, een uitzonderlijk mooie reis die we niet gauw zullen vergeten. 

Zeer tevreden over support van OutSight (Joanne): vriendelijk, snel, meedenkend en to the point! Joanne: heel hartelijk dank voor jouw bijdrage aan de planning, uitwerking en organisatie van deze fantastische reis!

— Haye Galama, Breukelen - Zuid-Afrika

Contact
close slider