headlinenieuwtestdef
sgr anvr calamiteitenfonds

individuele rondreis Zuid-Afrika:
Maak een safari in je eigen tempo op zoek naar de Big Five in Zuid-Afrika!

In Zuid-Afrika kun je volop genieten van de natuur! Reis over de beroemde de Panoramaroute of langs de beroemde Tuinroute. Verblijf in de wereldstad Kaapstad zelf, maar ontdek vooral ook de omgeving, er is heel veel te zien! Maak een gamedrive in het Hluhluwe Wildreservaat en misschien eindig je wel aan het prachtige strand van Mozambique! Onze individuele Zuid-Afrika rondreizen zijn samengesteld op basis van onze jarenlange (reis-)ervaring!

 

Vroegboekkorting OutSight Travel

 

7 rondreizen

Zuid-Afrika Family-reis

Zuid-Afrika Familie Rondreis

17 dagen

vanaf € 1279,- p.p.

Ga op avontuur door Zuid-Afrika met deze familie rondreis! Bezoek Kaapstad met de te beklimmen beroemde Tafelberg. Maak kennis met het leven in de sloppenwijken en krijg een rondleiding op Robbeneiland. Natuurlijk maken jullie een gamedrive: per 4×4 jeep op zoek naar de ‘Big Five’ in het Kruger Park.

lees verder »
Zuid-Afrika Rondreis Hoogtepunten

Hoogtepunten van ‘Baie Mooi’ Zuid-Afrika

15 dagen

vanaf € 795,- p.p.

Deze rondreis langs de Hoogtepunten van ‘Baie Mooi’ Zuid-Afrika laat je in 15 dagen laat kennismaken met de hoogtepunten van het noorden van Zuid-Afrika zoals het Kruger Park, de Panoramaroute, het kleine koninkrijk eSwatini (voorheen Swaziland), het Hluhluwe National Park, het strand nabij Durban en de machtige Drakensbergen.

lees verder »
Zuid-Afrika rondreis Hoogtepunten Noord en Zuid

Langs de hoogtepunten van Noord én Zuid

21 dagen

vanaf € 1245,- p.p.

Uitgebreide rondreis van 3 weken incl. binnenlandse vlucht, waarbij je het noordoosten (het Krugerpark, de Panoramaroute, het koninkrijk eSwatini en het Hluhluwe Nationaal Park) combineert met de cultuur in het zuiden, waar je langs de Tuinroute rijdt en in Kaapstad eindigt.

lees verder »
Zuid-Afrika-autorondreis

Zuid-Afrika Compleet

25 dagen

vanaf € 1349,- p.p.

Tijdens deze Zuid Afrika complete rondreis van ruim 3 weken reis je overland van Johannesburg naar Kaapstad, langs de hoogtepunten van Zuid-Afrika. De fly-drive begint in Johannesburg en eindigt in Kaapstad.

lees verder »

Kaapstad, de Westkaap & de Tuinroute

15 dagen

vanaf € 739,- p.p.

Deze korte maar complete autorondreis laat je kennismaken met de hoogtepunten van het zuiden: Kaapstad, de walvissen van Hermanus, de tuinroute, de wijngebieden rond Stellenbosch en tot slot de prachtige Kaapregio.

lees verder »

Het grote Afrikaanse avontuur!

23 dagen

vanaf € 2569,- p.p.

Tijdens deze avontuurlijke autorondreis bezoek je drie verschillende landen in Afrika! Je reist per eigen huurauto vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika via de hoogtepunten van Namibie en Botswana weer terug naar Johannesburg in Zuid-Afrika, waar deze rondreis eindigt.

lees verder »

Rondreis Namibië vanuit Kaapstad

24 dagen

vanaf € 1949,- p.p.

Tijdens deze autorondreis bezoek je twee landen: Zuid Afrika en Namibië! Je reist vanuit Kaapstad via Augrabies Falls en het Kgalagadi Transfrontier Park naar Namibië waar je alle hoogtepunten bezoekt, voor je via de Oranje rivier weer terugrijdt naar Kaapstad.

lees verder »
Niet precies wat je zoekt? Geen probleem! Bekijk onze bouwstenen en stel je eigen reis samen → Bekijk alle 20 bouwstenen »

Daarom OutSight !

  • Persoonlijk & op maat
  • Reizen zoals jij wilt, al 20 jaar!
  • Jouw eigen reis, nét even anders
  • Geen verplichte excursies
  • Enthousiast & ervaren!

Contact
close slider